Paksi Sportegyesület

A PAKSI SE hivatalos honlapja

Közelgõ események


Nincs közelgõ esemény

Ökölvívó-szakosztályunk kiváló eredményekkel készül az őszi és a téli megmérettetésekre


 Ökölvívás - 2019 szept 23

A részletekbe Haaz László vezetőedzőnk avatott be bennünket.

okfel1.jpg

Ökölvívóink Feil Ádám, Kajtár László, Orsós Attila és Haaz László irányításával augusztus 1-jén kezdték meg a felkészülést az őszi, illetve a téli versenyekre. „Szakosztályunk jelenleg nagy változáson megy keresztül” - mesélte honlapunknak Haaz László. „Nemrég edzőtermet kellett váltanunk, minek következtében versenyzőink is kicserélődtek. Majdnem egy teljesen új gárdával készülünk az idei megmérettetésekre. Az alapozási időszakban két remek versenyen vettünk részt, melyek kiváló lehetőséggel szolgáltak felkészülni a magyar bajnokságra.”

Szeptember 5-én Kaposvár adott otthont az Id. Süllős Gyula emlékversenynek, melyen hét versenyzővel vettünk részt. Serdülő, junior, ifjúsági és felnőtt korosztályban is kitűnő eredmények születtek - egyesületünk három arany- és négy ezüstéremmel gazdagodott.

Első helynek örülhetett Szűcs János, Südi Sándor és Zsoldos Zoltán. Második helyezett lett Csuprik Norbert, Takács Zalán, Dömötör István és Raffael Benjamin.

A Baranya Kupát szeptember 21-én tartották Szentlőrincen, ahol versenyzőink ismét nagyszerű teljesítményt értek el.

Aranyérmes lett Szűcs János és Dömötör István, Oláh Kristóf nyakába pedig ezüst medált akasztottak. Zsoldos Zoltán és Takács Zalán bemutatómérkőzésen szerepelt.

„Az eltelt pár év a teljesen új sportolók versenyre való felkészítésével telt” - folytatta vezetőedzőnk, aki gondolatait a közeli versenyekkel zárta. „A legfiatalabb korosztály magyar bajnokságát szeptember végén rendezik Győrben, ahol Csuprik Norbert képviseli egyesületünket. Norberttől egy bronzéremmel is elégedettek lennénk, hiszen mezőnye roppant erős. Ami a következő hónapokat illeti: októberben a junior, novemberben az ifjúsági és decemberben a felnőtt magyar bajnokságon is szeretnénk részt venni.”

Minden ökölvívónknak gratulálunk a felkészülési eredményéhez, valamint további sikeres versenyszerepléseket kívánunk!


okfel2.jpg
okfel4.jpg