Paksi Sportegyesület

A PAKSI SE hivatalos honlapja

Közelgõ események


Nincs közelgõ esemény

Bővült női labdarúgó-szakosztályunk szakmai stábja


 Labdarúgás - 2019 szept 25

A szezon kezdetétől két új kollegina tevékenykedik a háttérben.

bursar1.jpg

Ahogy az hétről hétre, hónapról hónapra és évről évre látszik, klubunk kiemelten törődik az utánpótlásneveléssel és az utánpótlásbázisunk kiépítésével, folyamatos fejlesztésével. Ez alól pedig a női labdarúgás sem kivétel. Lányaink szüntelen fejlődését figyelembe véve az idei szezon kezdetekor az eddigi háttérstábhoz újabb elszánt edzőkollégák csatlakoztak, akik fiatal koruk ellenére kellő tapasztalattal és igencsak nagy tervekkel érkeztek zöld-fehér egyesületünkhöz. A szerda délutáni tréning előtt pedig velük beszélgettünk egy rövidet. 
 
Sárközi Fruzsina paksi születésű és a labdarúgáshoz is volt már kötődése korábbról, valamint személyében nem egészében új munkavállalóról beszélhetünk, hiszen másfél éve segédkezik női csapatainknál, mint „betanuló”. „Anno úgy érkeztem a klubhoz, hogy szeretném kitanulni az edzői szakmát, és, ha beválik, folytatom..., bevált” - mesélte honlapunknak Fruzsina. Burján Nóra Monorról tette át székhelyét, szintén többéves focis múlttal. „Mikor Paksra költöztem, célom volt elhelyezkedni, mint labdarúgóedző, szerencsémre a klubnál éppen volt is erre lehetőség, én pedig örömmel éltem vele” - így Nóra a kezdetekről, akit aztán az eddigi észrevételeiről is megkérdeztünk. „Minden nagyon tetszik, jól tudunk együtt dolgozni a csajokkal, hiszen kiváló a hozzáállásuk, semmivel sincs gond, probléma. Szerencsére egy-két új játékos is csatlakozott hozzánk a szezon elején, ami jó alapul szolgál hosszútávú terveinket nézve” - fogalmazott újdonsült trénerünk. Hogy mik is azok a hosszútávú tervek, arról kollégája, Fruzsina beszélt nekünk. „Jó lenne, ha a jövőben női labdarúgóinknál is emelkedne a létszám, és, ha lesz rá lehetőség, nagyszerű lenne kialakítani egy teljes szakágat, óvodáskortól a felnőttig. Ez természetesen nem megy egyről a kettőre, de a napi edzéseken túl ebben is segédkezünk majd.” Végezetül arra is kíváncsiak voltunk, új kollégáinknak hogy ment a beilleszkedés. „Mindenki nagyon kedves, támogató, együttműködő és segítőkész, csak pozitívan tudunk nyilatkozni edzőtársainkról” - dicsért Nóra, akinek minden szavával maximálisan egyetértett Fruzsina is. 
 
Szurkolóink tehát női labdarúgásunkkal kapcsolatosan honlapunkon ezentúl egészen biztosan olvashatnak majd megszólalásokat Sárközi Fruzsinától és Burján Nórától is, akiknek a legfőbb prioritásuk az U19-es csapatunk.
 
Új trénereinknek a jövőre nézve ezúton is megannyi munka- és sportsikert kívánunk!
 
Hajrá, Paks! Hajrá, csajok!

bursar2.jpg