Paksi Sportegyesület

A PAKSI SE hivatalos honlapja

Közelgõ események


Nincs közelgõ esemény

Folytatódott a hagyomány


 Labdarúgás - 2020 jan 15

Az idei év elején is megszerveztük a női teremlabdarúgó-tornát Madocsán.

noiteremtorna2020.jpg

Az évek óta nagy sikerrel futó tornánk célja egyértelmű, népszerűsítse a női labdarúgást, mely mellett a klubok képviselőinek lehetőséget ad a sportkapcsolatok ápolására, valamint a labdarúgók számára a tél kellős közepén biztosít játéklehetőséget. A 2020-ra igazi tradícióvá vált eseményünk ez alkalommal január 11-én került lebonyolításra.

A Madocsai Sportcsarnokban nagy örömmel láttuk vendégül a Kiskunhalas, a Kiskőrös és a Jánoshalma gárdáját, akik mellé rendezőként további két PAKSI FC-s csapatot állítottunk fel. Minden csapat játszott mindenkivel, a találkozók pedig húsz percig tartottak. A pályán egy együttesben maximum 4+1 játékos tartózkodhatott, valamint előírás volt, hogy a lányoknak 2002. január 1-je utáni születési dátummal kellett rendelkezniük. A dobogós helyezésért kupa, érem és oklevél járt, de a negyedik és az ötödik csapat sem mehetett haza üres kézzel, Ők is oklevelet vehettek át. Különdíjban részesült a torna gólkirálynője, a torna kapusa és a torna válogatottjába megválasztott játékosok.

A VÉGEREDMÉNY

Első helyezett: PAKSI FC (B)
Második helyezett: PAKSI FC (A)
Harmadik helyezett: BVSC Jánoshalma
Negyedik helyezett: Kiskunhalas
Ötödik helyezett: Kiskőrös

A torna válogatottja: Kulcsár Panna (PAKSI FC (B)), Wiesner Dalma (PAKSI FC (A)), Kenderesi Kíra (BVSC), Barkóczi Bernadett (Kiskőrös), Szombati Alexa (Kiskunhalas) A torna kapusa Sárközi Dóra (Kiskunhalas) lett.

A torna gólkirálynője Vámosi Georgina, B-csapatunk játékosa lett.

„Idén öt azonos képességű csapatban, közel hatvan lány mérkőzött megy egymással. A megtelt lelátón helyet foglalók pedig igazi parázs meccseket láthattak. A hangulat akkor érte el a tetőfokát, amikor a két paksi csapat küzdött egymással. Már a mérkőzés elején egymásnak feszültek a lányok, így folyamatos helyzetkialakítások, valamint bravúros védések tették izgalmassá a döntőt. Végül a PAKSI FC (B) csapata veretlenül gyűjtötte be az aranyérmet” - nyilatkozta honlapunknak U19-es gárdánk edzője, Radványi László, aki Karszt Józseffel és Haraszti Zoltánnal együtt ismét nagy erőket fektetett az idén is nagyszerűre sikeredett rendezvényünk megszervezésébe.

Klubunk ezúton is gratulál a torna minden játékosának, és egyúttal köszöni az egyesületek részvételét eseményünkön.

noiteremtorna2020_.jpg