Paksi Sportegyesület

A PAKSI SE hivatalos honlapja

Közelgõ események


Nincs közelgõ esemény

TENISZPÁLYA JÁRVÁNYÜGYI RENDSZABÁLYOK


 Tenisz - 2020 máj 05

Szabályszegés esetén az egyén a tenisztelep látogatásától eltiltható!

190826_tenisztabor_02.jpg

Tisztelt Teniszezők!

A fennálló járványügyi helyzet egészségügyi rendeleteivel összhangban a sportpályák látogatásával és használatával kapcsolatban a következő új rendszabályokról tájékoztatjuk Önöket, amelyeket mindannyiunk érdekében kérünk szigorúan betartani.

1. Lázas, beteg, köhögő, önkéntes vagy elrendelt karantén alatt lévő, vagy COVID19 vírus tekintetében pozitív teszteredménnyel rendelkező egyén a sportpályákat nem látogathatja.
2. A teniszpályát nyári bérlet megvásárlásával lehet igénybe venni. A befizetés egyeztetés után a Paksi SE-nél lehetséges. Befizetés ügyintézéssel kapcsolatosan Rostané Katona Katalint (e-mail: titkarsag@paksise.hu; tel.: +36-20-428-0144) kell keresni.
3. Pályák foglalása elektronikus felületen történik. Hozzáférést Gulyás Zoltántól (tel.: 20 556 5976 e-mail: teniszpse@gmail.com) lehet igényelni.
A pályák foglalását a játék előtti napon kell rögzíteni, hogy a sporttelep nyitva tartása (800-2000 óráig) biztosított legyen.
4. A pályákat kizárólag a hátsó kapun lehet megközelíteni, mely kapu az előző napi foglalások figyelembevételével kerül kinyitásra és bezárásra.
5. A tenisztelepen csak a szabadtéri teniszpályák használhatóak, pályánként maximum 2 fő sportolhat. A páros tenisz további intézkedésig nem megengedett.
6. A pályák környezetében más személy – hozzátartozó, nézelődő – nem tartózkodhat.
7. A csoportos edzések nem megengedettek.
8. A tenisztelep klubépülete és a teniszcsarnok zárva tart.
9. Legalább 1,5-2m távolság tartása egymástól.
10. A pályára történő belépéskor kézfertőtlenítő használata kötelező.
11. Minden sportoló saját kulacsot, ütőt és labdát használjon.
12. Kérjük a fizikai kontaktok (kézfogás, ölelkezés, puszi) teljes kerülését betartani.
13. Ha a foglalást követően bármilyen egészségügyi tünetet érez magán a pályát foglaló, akkor mondja le foglalását, maradjon otthon és hívja fel háziorvosát!

Balog Judit
Paksi SE ügyvezető igazgató