Női labdarúgóink végigtréningezik a júniust


 Labdarúgás - 2020 jún 08

Dacára a bajnokság lefújásának, mindenki edz - a hangulat pedig kiváló

lanyaredz.jpg

U14 - Györfi Péter

„Maximálisan elfogadtuk a döntést az idei bajnokság sorsáról, hisz’ nem volt mit tenni. Ugyanakkor, amint kihirdették, hogy ismét lehet edzéseket tartani, munkába álltunk. Heti kétszer edzünk, becsülettel és szép létszámban jönnek a lányok, van, hogy tizennyolcan, húszan is összejövünk. Még ezt a hónapot biztosan végigedzük, aztán meglátjuk, hogy alakul a következő idény. A bajnokságunk várhatóan szeptember közepén kezdődik majd, addig pedig még edzőtábor is tervben van.”

U16 - Kneller Balázs

„Rossz, hogy így lett vége ennek az évadnak, illetve, hogy most meccsek nélkül edzünk, mert természetesen heti kétszer mi is tréningezünk. A lányok jókedvűek, nagyon várták már, hogy újra együtt dolgozhassanak, így jó hangulatban folyik a munka, június végéig biztosan. Próbálunk edzőmeccseket szervezni, hogy ne legyen túlságosan sablonos a helyzet, például most csütörtökön Pécsre utazunk egy barátságos összecsapás kedvéért.”

U19 - Radványi László

„Egyértelműen mi sem álltunk le, sőt, gőzerővel készülünk, ugyanis meghívást kaptunk egy országos tornára, amit Dunapatajon rendeznek majd július 4-én. Először úgy terveztem, egy csapattal indulunk, de aztán a lányok annyira lelkesek voltak, hogy két gárdát is nevezni tudtam. Nálunk is kiváló tehát a hangulat, de azért az imént említett verseny után kell egy kis pihenő a következő szezon előtt, amire az alapozást várhatóan augusztus középen kezdjük majd.”

lany2019u19a.jpg

A hír megtalálható itt: Paksi Sportegyesület
https://www.paksise.hu/pse/news.php?extend.101