Hétfőn kezdik rendhagyó edzőtáborukat


 Ritmikus gimnasztika - 2019 aug 11

Ritmikus gimnasztika szakosztályunk augusztus 12-én már ötödik alkalommal utazik Tengelicre, ahol napról napra az edzéseké lesz a főszerep.

ritmikos-gimnasztika-300x300-zold.png

Ritmikus gimnasztika szakosztályunk augusztus 12-én már ötödik alkalommal utazik Tengelicre, ahol napról napra az edzéseké lesz a főszerep. „Olyan ez már, mintha hazamennénk. Mindenki kedves és segítőkész, valamint a távolság is fontos szempont, a Tolna megyei község pedig egy karnyújtásnyira van” - avatott be minket a részletekbe edzőnk, 

Hermesz Anita, aki azért egy kicsit a szakmai részletekbe is betekintést engedett: „Ilyenkor az alapozásé a főszerep, valamint új koreográfiákkal készülünk a következő tanévre és természetesen a versenyszezonra.” 

A táborban 50 gyerek vesz részt, akiket Hermesz Anita és Falusi Lívia tréningez az előttünk álló új évadra, de jelen lesz Hermesz Lajosné szakosztály elnökünk is. 

Végezetül a magunk részéről is minden jót és sikeres felkészülést kívánunk rg-seinknek, akikről természetesen a jövőben többször is beszámolunk majd.


A hír megtalálható itt: Paksi Sportegyesület
https://www.paksise.hu/pse/news.php?extend.20