Legyűrtük a Kaposvárt és a PVSK-t is


 Labdarúgás - 2019 okt 31

Két győzelem, egy vereség a hetedik fordulóban.

lany7b.jpg

[justify]Leány U14 Dél-nyugati csoport, 7. forduló: PAKSI FC - Szekszárdi UFC 1 - 2 (1 - 1)

Kezdők: Bachusz, Fodor, Lusinszki, Zufall, Tancsa, Vittmann, Pál, Asztalos, Győrfi

Cserék: Kovács, Hanák, Nagy, Horváth, Szilágyi, Kapéter, Magyar

Gólunkat Pál (19’) szerezte.

„Szomszédvári rangadóhoz méltó mérkőzést játszottunk. Vendégeink szereztek vezetést, amit egy büntető után még az első félidőben sikerült egalizálnunk. Később sikerült több helyzetet kialakítanunk, de sajnos nem tudtunk újabb gólt szerezni. A második játékrészben a Szekszárd dominált, és egy szerencsés góllal újra előnybe kerültek, ekkor mi már nem igazán tudtunk helyzeteket kialakítani. Az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményünknél sikerült jobban fociznunk, az újabb győzelemre azonban még várnunk kell. Semmi gond, egy vereségből is sokat lehet tanulni, dolgozunk tovább” - értékelt Győrfi Péter vezetőedzőnk.

Leány U16 HNP Dél-nyugati csoport, 7. forduló: PVSK - PAKSI FC 0 - 23 (0 - 13)

Kezdők: Berta, Somogyi, Vámosi, Tancsa, Kiss, Pál, Bodajki, Sereg, Kulcsár

Cserék: Patai, Ruff, Udvardi

Góljainkat Sereg (5’, 37’, 78’), Kiss (10’, 40’, 52’, 76’, 77’), Patai (11’, 23’, 25’, 70’), Pál (13’, 50’, 65’), Vámosi (15’, 18’, 45’, 55’, 75’), Ruff (26’), Bodajki (31’) és Tancsa (33’) szerezték.

„Esélyesként léptünk pályára, amit az első perctől bizonyítottunk is. Nagy mezőnyfölényben, jól bejátszottuk az egész pályát, valamint szélsőink gyorsaságát szépen használtuk ki. Támadásainkat a pontos beadások után rendre góllal fejeztük be” - vélekedett Kneller Balázs vezetőedzőnk.

Leány U19 Közép csoport, 7. forduló: PAKSI FC - Kaposvári Rákóczi BFLA 6 - 2 (1 - 2)

Kezdők: Lengyel, Kiss, Laszlóczki, Somogyi, Papp, Wiesner, Horváth H., Trapp, Lickert, Vámosi, Horváth M.

Cserék: Bodajki, Sereg, Udvardi, Nemes, Rauth, Tarczal

Góljainkat Wiesner (16’, 79’), Lickert (51’), Horváth M. (61’, 84’) és Trapp (75’) szerezték.

„Egy nagyon jó, összeszokott Kaposvárt fogadtunk. Férfiakat meghazudtoló, izgalmas, nagy iramú játékot láthattak a kilátogatók. Mindkét csapat folyamatosan, tudatosan kialakított helyzetekkel próbálta bevenni az ellenfél kapuját, ez először nekünk sikerült. Egyre nagyobb nyomás volt a két csapaton, majd vendégeink fordítani tudtak. Szerencsére rövidzárlatunk nem tartott sokáig. Látszott a csajokon a győzni akarás, és innentől még izgalmasabb lett a találkozó. A második játékrészben teljesen a kapujukhoz szorítottuk a Kaposvárt, majd tíz perc alatt fordítottunk. Az összecsapást még ekkor sem szabadott félvállról venni, hisz’ vendégeink kontrákból gyorsan veszélyes helyzeteket alakítottak ki. Szerencsénkre kapusunk két, ilyen támadásukat is hárítani tudta. A végjátékban ismét tíz perc alatt növeltük további három góllal előnyünket. Ezzel a játékkal és lelkesedéssel Pécsről is elhozhatjuk a három pontot” - értékelt Radványi László vezetőedzőnk.
lany7.jpg
lany7a.jpg
lany7c.jpg
lany7d.jpg

A hír megtalálható itt: Paksi Sportegyesület
https://www.paksise.hu/pse/news.php?extend.50