Paksi Sportegyesület

A PAKSI SE hivatalos honlapja

Közelgõ események


Nincs közelgõ esemény

Tenisztervek 2020-ra


 Tenisz - 2020 jan 10

Szakosztályunk vezetőedzője elmondta idei célkitűzéseiket.

190826_tenisztabor_01.jpg

Az új év első napjaiban a 20-as esztendőben elérni kívántakról faggattuk Barta Attilát, aki készségesen, és nagy örömünkre jó hosszasan sorolta teendőiket. „Ebben az évben is legalább négy hazai, felnőtt amatőr versenyt szeretnénk megrendezni. Kettő egyénit szabadtéren, salakos borítással és kettő párost télen, fedett pályán. Fontos, hogy idén is megtartanánk a már hagyományosnak számító tavaszi és őszi ifjúsági háziversenyünk, valamint a Mikulás adogató tornánk is.”

Vezetőedzőnk az események és a programtervek után a játékos és a csapatteljesítményekkel folytatta. „Férfi csapatunk célja, hogy a tizenegy vetélytárs között végül dobogós helyezést érjen el, erre van is esélyünk, hiszen nemrégiben sikerült továbbfiatalítani gárdánkat. Kenyeres Ádám, csapatunk első számú játékosát jó lenne újra a hazai ranglista legjobb száz versenyzője között látni. Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban szeretnénk, ha két ifjúsági lány versenyzőnk a tizennégy éves korosztály legjobb negyven teniszezője között lenne” - zárta gondolatait Barta, aki azt is elárulta, Ő maga legalább egy hazai és egy nemzetközi szenior versenyt nyerne, és a legjobb kétszázba is befurakodna.

Végül szakosztályunknak minden jót kívánunk, és szurkolunk, hogy 2020-ban az összes kitűzött céljukat elérjék. Honlapunk pedig természetesen a jövőben is minden teniszversenyről, és azok eredményeiről részletesen beszámol majd, így továbbra is megéri rendszeresen felkeresni bennünket.

Hajrá, PSE!