Paksi Sportegyesület

A PAKSI SE hivatalos honlapja

Közelgõ események


Nincs közelgõ esemény

Tájfutóink is elkezdték!


 Tájfutás - 2020 máj 15

Természetesen a szükséges óvintézkedések betartása mellett.

tajujra1.jpg

Ahogy egyre lazulnak a koronavírus elleni óvintézkedések, szépen lassan a sport vérkeringésébe is újra beindul. Ez alkalommal tájfutóinknál érdeklődtünk edzéseikről, programjaikról, melyek, mint mára kiderült, bizony igen sűrűek lesznek.

Tájfutószakosztályunk e héten indította újra a korlátozásmentes szabadtéri edzéseket, de edzőnk, Kiss Gábor érdeklődésünkkor kiemelte, minden szükséges óvintézkedést és egészségügyi ajánlást betartanak. A tréningek pedig minden kedden és csütörtökön 16:00-kor kezdődnek teniszpályánk parkolójában.

„A Magyar Tájfutó Szövetség összeállította az országos bajnokságok és a nagyobb kupaversenyek időpontjait” - így a versenyekről Kiss. „A fontosabb megmérettetések augusztus második felétől indulnak és november elejéig tartanak, ezt figyelembe véve elég sűrű őszi versenyidőszaknak nézünk elébe. Az ötnapos Hungária Kupa idén elmarad, de az OB-k mindegyike megrendezésre kerül. Az Ultrabalaton szintén ősszel lesz, melyen nyolc fős csapattal és öt fős kísérettel fogunk részt venni. A Városi Tájfutó Bajnokságot négy fordulósra csökkentettük” - adott hírt edzőnk az átszervezett tájfutó versenyekről.

Mi pedig egészen biztos, mindegyikről beszámolunk majd részletesebben is.

Hajrá, PSE!

tajujra2.jpg
tajujra3.jpg
tajujra4.jpg
tajujra5.jpg