Paksi Sportegyesület

A PAKSI SE hivatalos honlapja

Közelgõ események


Nincs közelgõ esemény

Igen népszerű lett tenisztáborunk!


 Tenisz - 2019 aug 26

Idén júliusban és augusztusban került megrendezésre a 2019. évi egy-egy héten át tartó tenisztáborunk.

190826_tenisztabor_01.jpg

Idén júliusban és augusztusban került megrendezésre a 2019. évi egy-egy héten át tartó tenisztáborunk. A teniszszakosztályunk által szervezett nyári táborban megismerhetőek, elsajátíthatóak voltak a sportág alapjai, illetve a már megszerzett tudást tovább lehet fejleszteni. Ezen tevékenységek mellett sok egyéb szórakozási lehetőséggel is készültünk: csocsó, krikett, tollas, foci, váltóverseny, lengőteke, számháború, aszfaltrajz, lábtenisz és különböző társasjátékok.

„A kétszer egy hét minden esetben hétfőtől péntekig tartott, reggel fél 8-tól délután fél 4-ig” - kezdte a pontos részletekkel Barta Attila vezetőedző. „Foglalkozásainkon megközelítően 40(!) gyerek vett részt, akik közül többen csak most először fogtak teniszütőt, ami egyáltalán nem baj, hiszen nyilván egyik fő célunk, hogy olyan gyerekekkel is megismertessük ezt a kiváló sportot, akik még nem próbálták. Táborunk népszerűségét az is mutatta, hogy nemcsak Paksról érkeztek hozzánk, hanem számtalan környező településről is. Csak néhányat említve ezek közül: Szekszárd, Dunaföldvár, Dunaújváros, Dunaszentgyörgy, Fadd…” - fogalmazott honlapunknak méltán büszkén kollégánk az idei táborról.

Szakosztályunk számára külön öröm volt, hogy a résztvevők közül többen jelezték, be fognak iratkozni a szeptemberben induló rendszeres teniszedzéseinkre, melyek részleteiről a közeljövőben természetesen honlapunkon adunk tájékoztatást. 


190826_tenisztabor_02.jpg
190826_tenisztabor_04.jpg
190826_tenisztabor_03.jpg