Paksi Sportegyesület

A PAKSI SE hivatalos honlapja

Közelgõ események


Open nemzetközi szenior teniszverseny


 Tenisz - 2019 jún 06

Szlovéniában, Dokmzale városában június 06-09-én került megrendezésre a 17. Slovenian Veterans Open 2019 Open nemzetközi szenior teniszverseny.

tenisz-300x300-zold.png

Szlovéniában, Dokmzale városában június 06-09-én került megrendezésre a 17. Slovenian Veterans Open 2019 Open nemzetközi szenior teniszverseny. Az ITF 3. kategóriájú versenyen Barta Attila már 3. éve indul, aki a verseny 2. kiemeltje volt.

Első mérkőzését egy helybéli, szlovén teniszező ellen kellett megvívnia, aki csak több órás késés után jelent meg a versenyen. Pont ezért is indult nehezen ez az első mérkőzés, de a paksi teniszező 1 / 4 –ről megfordította a mérkőzést, melyet végül 7/5, 7/5-re megnyert.

A második meccset egy holland teniszezővel kellett megvívni, mely már a döntőbe jutásért és 60 ranglista pontért folyt. Sajnos 2,5 órás küzdelem után a paksi teniszező döntő szettben kikapott,

így meg kellett elégednie a III. hellyel és a 30 ponttal. Viszont mivel megvárta a sokat késő ellenfelét és így nem léptették le ellene, Attila megkapta a verseny Fair Play díját.